Minigraver huren in Vlaanderen

Meer dan 20 jaar ervaring
Korte en lange tijd huren
Herstelling op werf

Wanneer u bezig bent met kleine graafwerkzaamheden, kan u het best een minigraver huren bij ons in Vlaanderen. Bij Rentacat nv in Mechelen kan u verschillende modellen van deze gebruiksvriendelijke machines kiezen. Wij hebben in ons aanbod namelijk minigravers van het topmerk Bobcat die in verschillende groottes beschikbaar zijn.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een minigraver?

Contacteer ons

Huur machines uit ons uitgebreide aanbod

VIND EEN MACHINE

Ons verhuurcenter biedt alles aan van graafmachines tot tuinfrezen. Bij Rentacat nv in Vlaanderen zijn wij dan ook gespecialiseerd in de verhuur van machines voor hoogtewerken, tuinwerken en de bouw. Voor elk project hebben wij de passende materialen. Als u langskomt bij ons in Mechelen geven wij u alle nodige uitleg over de machines die wij te huur hebben staan.

Een minigraver huren voor kleine werken

Ze zijn misschien klein, maar daarom zeker niet minder sterk. Deze minigravers hebben zeer veel vermogen en zijn ideaal voor allerlei verschillende werken. Ze passen dankzij hun compacte formaat ook gemakkelijk tussen smalle doorgangen. U kan daarom een minigraver huren bij Rentacat nv in Vlaanderen voor uw binnenwerken. Wij bieden in Mechelen allerlei modellen van Bobcat aan, zoals de X 325 en de minigraver 8 ton type E80. Bij ons kan u allerlei machines huren aan de beste prijzen. U kan onze minigraver bijvoorbeeld samen huren in Vlaanderen met een handige heftruck. Misschien moet u niet alleen in de grond graven, maar moet u ook in de hoogte werken. In dat geval hebben wij verschillende hoogtewerkers in ons aanbod.

Vraag een offerte aan voor uw minigraver

Met de minigraver die u bij Rentacat nv in Vlaanderen kan huren, graaft u overal waar u wilt. Vraag vandaag nog een offerte aan voor onze minigravers. Als u meer over al onze producten, zoals onze elektrische vorkliften, wilt weten, bel ons dan op het nummer 0475 61 16 16 of stuur een e-mail naar marc@rentacat.be. Wij helpen u verder met het zoeken naar de juiste heftrucks op diesel of minigraver.