Grondbewerking in tuin

Grondbewerking is essentieel als u wilt dat uw tuin er mooi blijft uitzien. Bij Rentacat nv in Mechelen vinden we het dan ook zeer belangrijk om hiervoor de beste materialen aan te bieden. Wij verhuren daarom al meer dan twintig jaar allerlei machines voor uw grondbewerking. Zo kan u op een correcte manier uw tuin bewerken en verzorgen.

Welke toestellen kan u huren voor de grondbewerking van uw tuin?

Om ervoor te zorgen dat uw tuin de grondbewerking krijgt die het verdient, hebben wij verschillende machines te huur. Om uw grond om te spitten, hebben we bijvoorbeeld grondfrezen. Daarnaast verhuren we ook een motoculteur en kepelmaaier. Onze motoculteur met ingebouwde rotoreg kan gemakkelijk achter onze tractor met 50 pk. Voor al onze machines, zoals onze graafmachines of grondboren, hebben wij ook wisselstukken. Wanneer u deze bij ons huurt, krijgt u eveneens een duidelijke startinstructie. Zo moet u zelf niet uitzoeken hoe de toestellen werken en kan u snel verder met de grondbewerking van uw tuin.

Huur al het materiaal voor grondverbetering

Bent u bezig met de grondbewerking van uw tuin of heeft u andere bouwwerken gepland? Bij Rentacat nv in Mechelen vindt u ook ladders voor in de tuin. Als u materiaal moet transporten kan u ook ons aanbod aan lifttrucks bekijken. Voor meer informatie kan u bellen naar het nummer 0475 61 16 16 of een e-mail sturen naar marc@rentacat.be.