Schaarlift huren

Heeft u voor uw volgende bouwproject een schaarlift nodig om voor een korte of lange termijn te huren? Het is allemaal mogelijk bij Rentacat nv in Mechelen. Wij hebben immers grote en kleine schaarliften ter beschikking aan een lage prijs. Wanneer u deze bij ons huurt, komen wij de lift bij u op de werf leveren.

De hoge en lage schaarlift die u kan huren

Als een telescoophoogwerker nét te hoog is voor uw project, kiest u beter voor een schaarlift die u bij ons in Mechelen kan huren. We staan klaar voor de verhuur van heel wat verschillende liften van het bekende merk JLG. Zo kan u zelf kiezen hoe hoog de schaarlift, die u bij ons kan huren, gaat. Zo hebben we een schaarlift met een werkhoogte van ongeveer zes meter en een van 22 meter. Ook hoeveel materiaal of personen op deze lift passen, beslist u zelf. Om uw veiligheid te garanderen, verhuren wij eveneens veiligheidsharnassen. Voor de werken die u moet uitvoeren, hebben wij daarnaast nog verschillende elektrische gereedschappen.

Ontdek onze praktische machines

Bij Rentacat nv vindt u verscheidene handige machines. Wij zijn immers een verhuur van graafmachines. Als u dus een graafmachine voor uw tuin nodig heeft, kan u dit altijd samen met uw schaarlift huren. U kan ons elke werkdag bereiken op het nummer 0475 61 16 16 of via het e-mailadres marc@rentacat.be als u nog met vragen zit over onze producten.