Telescoophoogwerker

Meer dan 20 jaar ervaring
Korte en lange tijd huren
Herstelling op werf

Dankzij onze telescoophoogwerker kan u gemakkelijk op elke hoogte werken. Bij Rentacat nv in Mechelen hebben we machines voor verschillende hoogtes en ondergronden ter beschikking. Wij helpen u met veel plezier met het huren van de juiste hoogtewerker. Zo kan u snel verder met al uw bouwwerken.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een telescoophoogwerker?

Contacteer ons

Huur machines uit ons uitgebreide aanbod

VIND EEN MACHINE

Ons verhuurcenter biedt alles aan van graafmachines tot tuinfrezen. Bij Rentacat nv in Vlaanderen zijn wij dan ook gespecialiseerd in de verhuur van machines voor hoogtewerken, tuinwerken en de bouw. Voor elk project hebben wij de passende materialen. Als u langskomt bij ons in Mechelen geven wij u alle nodige uitleg over de machines die wij te huur hebben staan.

Telescoophoogwerker met of zonder knik

Ons verhuurcenter van bouwmachines heeft zowel diesel- als elektrische hoogtewerkers in ons aanbod. De telescoophoogwerker op diesel heeft geen knik en kan dus alleen een verticale beweging maken. Deze zijn voornamelijk bedoeld om buiten te gebruiken. De kniktelescoophoogwerkers zijn dan weer ideaal voor zowel binnen als buiten en zijn elektrisch. De huur van machines was nog nooit zo gemakkelijk als bij Rentacat nv in Mechelen. Wij hebben namelijk een telescoophoogwerker voor elke hoogte. Ons kleinste model gaat tot een hoogte van 14 meter en de grootste reikt tot een hoogte van 48 meter. Wanneer u moet werken op een oneffen ondergrond, zoals modder, kan u daarnaast hoogwerkers op rupsen huren.

Ontdek al onze bouwmachines

Heeft u naast onze telescoophoogwerker ook nog een grondverzetmachine nodig? Het is allemaal mogelijk bij Rentacat nv. Ontdek nog meer services van ons ervaren verhuurbedrijf en neem snel contact met ons op. Wij zijn elke werkdag bereikbaar op het nummer 0475 61 16 16 of op het e-mailadres marc@rentacat.be.