Verhuur van bouwmachines

Meer dan 20 jaar ervaring
Korte en lange tijd huren
Herstelling op werf

Bij ons kan u terecht voor de verhuur van allerlei bouwmachines van groot tot klein. Rentacat nv staat nu eenmaal bekend om het grote scala aan machines voor bouwwerken. Wat u ook zoekt, wij hebben het zeker in de aanbieding. Als u bij ons in Mechelen machinerie komt huren, brengen wij dit zelfs tot bij u op de werf.

Bent u geïnteresseerd in het huren van allerlei bouwmachines?

Contacteer ons

Huur machines uit ons uitgebreide aanbod

VIND EEN MACHINE

Ons verhuurcenter biedt alles aan van graafmachines tot tuinfrezen. Bij Rentacat nv in Vlaanderen zijn wij dan ook gespecialiseerd in de verhuur van machines voor hoogtewerken, tuinwerken en de bouw. Voor elk project hebben wij de passende materialen. Als u langskomt bij ons in Mechelen geven wij u alle nodige uitleg over de machines die wij te huur hebben staan.

Verhuur in Mechelen van al uw bouwmachines

Zoekt u een freesmachine om te huren of toch eerder een compressor voor uw bouwwerken? Bij Rentacat nv in Mechelen hebben we zowel kleine als grote bouwmachines in onze verhuur. Wij hebben ook hoogtewerkers, boordsteenstangen, breekhamers, muurzagen en ontvochtigers in ons aanbod. U kan al deze machines voor zowel een korte als lange termijn huren. Het minimum hierbij is één volledige dag. We leveren deze bouwmachines van onze verhuur de dag voor gebruik. Indien u toch wilt dat we dit op een ander moment komen leveren, bespreekt u dit het best op voorhand. Samen zoeken we de ideale machines om te huren.

Stel ons al uw vragen

Zit u nog met vragen over onze verhuur of onze bouwmachines? Neem dan zeker eens een kijkje tussen de veelgestelde vragen. Vindt u niet wat u zoekt? Bel ons dan op het nummer 0475 61 16 16 of stuur een e-mail naar marc@rentacat.be. U kan ons ook altijd vragen stellen over onze andere diensten, zoals onze grondbewerking voor uw tuin.