Verreiker huren

Heeft u zware lasten om te tillen of vervoeren en wilt u hiervoor een verreiker huren? Bij Rentacat nv in Mechelen hebben we zeker een verreiker die past bij uw werken. Deze machine komt niet alleen van pas bij industriƫle projecten, maar ook in de landbouw en bij infrastructuurwerken is dit ideaal. Het kan namelijk op onstabiele ondergronden rijden.

Hoe kan u bij ons een verreiker huren?

Voor al uw hijs- en hefwerken kan u het best een verreiker bij Rentacat nv in Mechelen huren. Het hangt van het gewicht, de hefhoogte en de reikwijdte af welk model perfect is voor u. Daarom vindt u bij ons u verschillende types. Voor de verhuur van bouwmachines helpen we u daarom met veel plezier bij het zoeken van de juiste verreiker. Al deze machines kan u bestellen tot 16 uur voor de levering. De Manitou MRT2150 rotatief is hierbij wel een uitzondering. Deze verreiker moet u minstens één week op voorhand huren. Bij het huren van deze machines krijgt u standaard palletvorken. Er zijn echter ook andere accessoires beschikbaar mits toeslag:

  • Schepbak
  • Hijshaak
  • Lier
  • Werkkooi met of zonder bediening in het platform

Moet u geen materiaal verplaatsen, maar bent u eerder op zoek naar een machine om uzelf hoger te brengen? Kies dan voor een knik-hoogwerker van onze verhuur.

Vind alles voor uw bouwproject

Als u grote bouwwerken aan het voorbereiden bent, is het beter om alle materialen, zoals onze verreiker, in één keer te huren. Daarom hebben wij bij Rentacat nv naast verreikers nog heel wat andere machines in de aanbieding. Zoekt u bijvoorbeeld een handige triwals? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar het nummer 0475 61 16 16 of door een e-mail te sturen naar marc@rentacat.be en bestel snel uw bouwmachines.