Triwals huren

Meer dan 20 jaar ervaring
Korte en lange tijd huren
Herstelling op werf

Bent u nog op zoek naar een triwals die u kan huren aan een lage prijs? Bij Rentacat nv in Mechelen hebben we verschillende opties voor u in de aanbieding. Met meer dan twintig jaar ervaring op de teller staan we elke dag klaar om u te adviseren over allerlei bouwmachines. U kan bij ons een triwals huren voor een korte termijn van één dag of voor een langere termijn.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een triwals?

Contacteer ons

Huur machines uit ons uitgebreide aanbod

VIND EEN MACHINE

Ons verhuurcenter biedt alles aan van graafmachines tot tuinfrezen. Bij Rentacat nv in Vlaanderen zijn wij dan ook gespecialiseerd in de verhuur van machines voor hoogtewerken, tuinwerken en de bouw. Voor elk project hebben wij de passende materialen. Als u langskomt bij ons in Mechelen geven wij u alle nodige uitleg over de machines die wij te huur hebben staan.

Triwals voor wegenbouw huren

Wanneer u bezig bent met bouwwerken heeft u allerlei machines nodig, zoals een hoogtewerker of laders. Ook een triwals kan niet ontbreken als u bijvoorbeeld een weg moet aanleggen of klinkers wilt leggen. Bij Rentacat nv in Mechelen hebben we daarom een triwals die u kan huren voor elk project. Als u grote werken aan het plannen bent, kiest u het best voor onze Bomag BW. Voor kleinere projecten, bijvoorbeeld in uw tuin, is er dan weer de handige loopwals. Deze machine van ons verhuurcenter werkt op diesel en heeft een breedte van 65 centimeter.

Ontdek nog meer producten voor uw project

Tijdens wegenwerken moet u wellicht niet alleen grond platwalsen, maar ook vervoeren. Daarom kan u bij ons niet alleen een triwals huren, maar bijvoorbeeld ook een lader en dumper van Knikmops. Als u nog meer over de producten van Rentacat nv wilt ontdekken, kan u ons steeds bereiken via het nummer 0475 61 16 16 of door een e-mail te sturen naar marc@rentacat.be.