Verhuur van graafmachines

Voor de verhuur van graafmachines heeft ons verhuurbedrijf Rentacat nv in Mechelen altijd wel iets in de aanbieding voor u. Wij staan al meer dan twintig jaar klaar met al het materiaal voor uw bouwwerken. Wanneer u voor de verhuur van één van onze graafmachines kiest, bent u altijd zeker van een machine van de hoogste kwaliteit.

De verhuur van de beste graafmachines

Bij ons in Mechelen heeft u de keuze uit verschillende types en groottes van graafmachines. Zo hebben wij bijvoorbeeld gravers voor kleinere bouwwerken ter beschikking. Deze minigravers zijn van het kwaliteitsmerk Bobcat. Zoekt u juist iets zoals de verhuur van een grotere bouwmachine? Dan vindt u bij onze verhuur ook kraangraafmachines tot maar liefst 14 ton. Deze komen met verschillende soorten bakken:

  • Sleuvenbak
  • Graafbak
  • Kofferbak
  • Kasseibak

Wanneer u deze machines huurt, kan u heel wat dieper graven dan met de minigravers. Daarnaast heeft ons verhuurcenter ook aparte onderdelen voor de graafmachines. Zo kan u een hydraulische breekhamer, kantelbak, grondboor en sorteergrijper huren. Als er een onderdeel kapotgaat tijdens uw werken, is het deel van onze service om deze voor u te komen herstellen op uw werf.

Ontdek nog meer machines

Rentacat nv heeft een enorm aanbod aan machines. Zo hebben wij naast graafmachines ook elektrische vorkliften die u kan huren. We hebben zelfs een bouwontvochtiger in ons aanbod. Als u meer hierover te weten wilt komen, kan u ons altijd bellen op het nummer 0475 61 16 16 of een e-mail sturen naar marc@rentacat.be.