Laders en dumpers

Eén van de vele laders en dumpers van Rentacat nv in Mechelen is de kniklader van het merk Knikmops die u bij ons kan huren. Wij hebben van dit bekende merk verschillende modellen te huur. Dankzij onze jarenlange ervaring helpen wij u met veel plezier om de ideale kniklader van Knikmops te huren voor uw bouwproject.

Welke Knikmops kan u huren?

Het merk Knikmops, dat u bij ons kan huren, staat bekend om hun kwaliteitsvolle knikladers. Deze kunnen daarom niet ontbreken aan de verhuurmogelijkheden van ons verhuurcenter in Mechelen. Dankzij het lage scharnierpunt van de laadarm van deze machine, staat de kniklader veel stabieler. Dit maakt het makkelijk om zware materialen te vervoeren als u bijvoorbeeld bezig bent met de grondbewerking van uw tuin. De knikladers van Knikmops, die u bij Rentacat nv kan huren, zijn bovendien zeer eenvoudig om te bedienen. Als u echter nog hoger wilt reiken, kiest u het best voor één van onze handige hoogtewerkers.

Kom langs bij onze verhuur

Bij ons kan u altijd rekenen op de beste materialen. Dat geldt niet alleen voor onze knikladers, maar bijvoorbeeld ook voor onze motorfrezen. Als u nog iets extra voor de bouw nodig heeft, neem dan contact met ons op. Samen zoeken we naar al het nodige materiaal. Stuur ons een e-mail via marc@rentacat.be of bel naar het nummer 0475 61 16 16.