Motorfrees

Meer dan 20 jaar ervaring
Korte en lange tijd huren
Herstelling op werf

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle motorfrees voor de bewerking van uw grond? Dan zijn de frezen van Rentacat nv in Mechelen perfect voor u. Wij hebben allerlei machines, zowel klein als groot, in ons aanbod en voorzien ook een handleiding bij uw motorfrees. Zo weet u onmiddellijk hoe deze werkt en verliest u hierbij geen tijd.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een motorfrees?

Contacteer ons

Huur machines uit ons uitgebreide aanbod

VIND EEN MACHINE

Ons verhuurcenter biedt alles aan van graafmachines tot tuinfrezen. Bij Rentacat nv in Vlaanderen zijn wij dan ook gespecialiseerd in de verhuur van machines voor hoogtewerken, tuinwerken en de bouw. Voor elk project hebben wij de passende materialen. Als u langskomt bij ons in Mechelen geven wij u alle nodige uitleg over de machines die wij te huur hebben staan.

Handige motorfrees voor uw grondbewerking

Ons verhuurbedrijf van graafmachines in Mechelen heeft naast machines voor bouwwerken ook alles voor in de tuin. Onze motoculteur met frees is bijvoorbeeld ideaal voor grondbewerking. Deze motorfrees kan tot 20 centimeter in de grond en werkt op diesel. Wij hebben allerlei wisselstukken beschikbaar voor als er een onderdeel stuk zou gaan tijdens het werken. Daarnaast hebben we ook freesmachines die u achter een tractor kan hangen. Als u zelf geen tractor bezit, kan u deze gemakkelijk huren bij ons verhuurcenter. Zo gaat u snel verder met de werken in uw tuin dankzij onze handige frezen.

Stel ons al uw vragen

Heeft u nog vragen over de motorfrees van Rentacat nv? Neem dan zeker eens een kijkje tussen de veelgestelde vragen. Vindt u het antwoord daar niet? Bel ons dan op het nummer 0475 61 16 16 of stuur een e-mail naar marc@rentacat.be. Wij helpen u snel verder met het zoeken van een goede motorfrees.