Bouwontvochtiger huren

Meer dan 20 jaar ervaring
Korte en lange tijd huren
Herstelling op werf

Bent u bezig met bouwwerken of renovaties en zoekt u een bouwontvochtiger om te huren in Mechelen of omstreken? Rentacat nv zorgt ervoor dat al het vocht dat vrijkomt tijdens de werken verdwijnt als sneeuw voor de zon. Zo voorkomt u dat er schimmel of andere vochtschade ontstaat.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een bouwontvochtiger?

Contacteer ons

Huur machines uit ons uitgebreide aanbod

VIND EEN MACHINE

Ons verhuurcenter biedt alles aan van graafmachines tot tuinfrezen. Bij Rentacat nv in Vlaanderen zijn wij dan ook gespecialiseerd in de verhuur van machines voor hoogtewerken, tuinwerken en de bouw. Voor elk project hebben wij de passende materialen. Als u langskomt bij ons in Mechelen geven wij u alle nodige uitleg over de machines die wij te huur hebben staan.

Hoe werkt de bouwontvochtiger die u bij ons kan huren?

Begint u binnenkort met de werken aan de binnenkant van het gebouw? Hou er dan zeker rekening mee dat er in het beton, cement en pleistermateriaal heel wat water zit. Dat kan later voor vochtproblemen zorgen. U kan daarom een bouwontvochtiger huren bij ons verhuurcenter in Mechelen. Dankzij de ingebouwde ventilator wordt alle vochtige lucht aangezogen en afgekoeld tot het vriespunt om zo alleen de droge lucht terug uit te blazen. Bij ons vindt u twee verschillende bouwontvochtigers. Zo kan u een bouwontvochtiger huren met een vermogen van 1400 Watt of eentje van 2400 Watt. Wij hebben dus altijd een bouwdroger die geschikt is voor uw bouwproject.

Ontdek al onze machines voor uw bouw

Elk project verdient de juiste machines. Wij hebben daarom niet alleen een bouwontvochtiger, maar u kan ook hoogtewerkers huren bij ons. Daarnaast hebben wij bijvoorbeeld ook de kniklader van 2,5 ton. Als u nog ander materiaal makkelijk wilt verplaatsen, kan u een kijkje nemen tussen onze heftrucks met dieselmotor. Neem contact met ons op via het nummer 0475 61 16 16 of stuur een e-mail naar marc@rentacat.be en wij beantwoorden snel al uw vragen.