Elektrische vorklift huren

Meer dan 20 jaar ervaring
Korte en lange tijd huren
Herstelling op werf

Wanneer u kiest om een elektrische vorklift te huren bij ons in Mechelen, bespaart u niet alleen heel wat geld, maar bent u ook milieuvriendelijk bezig. De elektrische heftruck die u kan huren bij Rentacat nv, heeft natuurlijk geen gas of diesel nodig. In sommige sectoren wordt er zelfs verwacht dat u een elektrisch toestel gebruikt. Wij vinden het daarom zeer belangrijk dat u een kwaliteitsvolle elektrische vorklift kan huren.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een elektrische vorklift?

Contacteer ons

Huur machines uit ons uitgebreide aanbod

VIND EEN MACHINE

Ons verhuurcenter biedt alles aan van graafmachines tot tuinfrezen. Bij Rentacat nv in Vlaanderen zijn wij dan ook gespecialiseerd in de verhuur van machines voor hoogtewerken, tuinwerken en de bouw. Voor elk project hebben wij de passende materialen. Als u langskomt bij ons in Mechelen geven wij u alle nodige uitleg over de machines die wij te huur hebben staan.

Elektrische vorklift voor uw bouwproject huren

Bent u bezig met vloerwerken en moet u hiervoor heel wat materiaal heen en weer transporteren? Dan is een elektrische heftruck van Rentacat nv in Mechelen ideaal voor u om te huren. Door de smalle bouw van deze machines, passen ze gemakkelijk door kleine gangen. Het is dus perfect voor het vervoeren van materiaal binnen. De kleinste elektrische vorklift die u bij ons kan huren heeft een hefvermogen van 1,5 ton. De grootste heeft een vermogen van maar liefst 5 ton en is ideaal voor zware materialen. Deze elektrische heftruck die u bij ons kan huren, heeft een hefhoogte van 4,70 meter. Moet u nog hoger kunnen reiken? Dan kan u best niet een elektrische vorklift huren, maar wel één van onze hoogtewerkers. Een andere optie is natuurlijk onze schaarlift.

Contacteer ons voor meer informatie

Lijkt deze elektrische heftruck perfect voor u of zoekt u toch nog een andere machine om te huren? Wij hebben namelijk nog veel meer in ons aanbod, zoals een kniklader van 2,5 ton. Wilt u meer over onze elektrische heftruck of onze andere bouwmachines die u kan huren, te weten komen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar op het nummer 0475 61 16 16 of via het e-mailadres marc@rentacat.be.