Knik-hoogwerker huren

Meer dan 20 jaar ervaring
Korte en lange tijd huren
Herstelling op werf

Als u een knik-hoogwerker wilt huren bij Rentacat nv in Mechelen, heeft u de keuze uit verschillende kwaliteitsvolle modellen. Al meer dan twintig jaar vindt u bij ons al het materiaal dat u nodig heeft voor uw bouwwerken. Wij komen deze machines bovendien bij u op de werf leveren. Bij schade komen wij dit ook herstellen zodat u snel terug verder kan.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een knik-hoogwerker?

Contacteer ons

Huur machines uit ons uitgebreide aanbod

VIND EEN MACHINE

Ons verhuurcenter biedt alles aan van graafmachines tot tuinfrezen. Bij Rentacat nv in Vlaanderen zijn wij dan ook gespecialiseerd in de verhuur van machines voor hoogtewerken, tuinwerken en de bouw. Voor elk project hebben wij de passende materialen. Als u langskomt bij ons in Mechelen geven wij u alle nodige uitleg over de machines die wij te huur hebben staan.

Welke knik-hoogwerker kan u bij ons huren?

Vooraleer u een knik-hoogwerker komt huren bij ons verhuurcenter in Mechelen, is het belangrijk om te weten welke u nodig heeft. Deze elektrische hoogwerkers zijn ideaal als u bij de werken zowel een verticale als horizontale beweging moet uitvoeren. Het kan namelijk zijn dat u over een gebouw of ander obstakel moet geraken dat in uw weg staat. In zulke gevallen is onze knik-hoogwerker perfect om te huren. Daarnaast is het uiteraard ook van groot belang dat u weet hoe hoog uw hoogwerker moet zijn. Wij hebben namelijk knik-hoogwerkers met werkhoogtes tussen 14 en 20 meter. Eenmaal u weet welke u nodig heeft, kan u uw bestelling plaatsen. Dit doet u minstens 16 uur op voorhand.

Bestel al het materiaal voor uw bouw

Wanneer u bezig bent met een bouwproject, heeft u wellicht heel wat meer nodig dan de knik-hoogwerker die u bij ons kan huren. Wij hebben daarom heel wat andere machines ter beschikking, zoals onze motorfrees. Wij bieden ook materiaal aan voor de reiniging van uw sanitair of verwarming. Voor meer informatie over al onze producten kan u altijd bellen naar het nummer 0475 61 16 16 of een e-mail sturen naar marc@rentacat.be.