Grondverzetmachines

Meer dan 20 jaar ervaring
Korte en lange tijd huren
Herstelling op werf

Heeft u voor uw grote of kleine bouwwerken grondverzetmachines nodig? Dan hebben wij bij Rentacat nv in Mechelen zeker wel een bouwmachine voor u in ons aanbod. Wij staan al meer dan twintig jaar voor u klaar met kwaliteitsvolle grondverzetmachines van topmerken zoals Bobcat.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een grondverzetmachines?

Contacteer ons

Huur machines uit ons uitgebreide aanbod

VIND EEN MACHINE

Ons verhuurcenter biedt alles aan van graafmachines tot tuinfrezen. Bij Rentacat nv in Vlaanderen zijn wij dan ook gespecialiseerd in de verhuur van machines voor hoogtewerken, tuinwerken en de bouw. Voor elk project hebben wij de passende materialen. Als u langskomt bij ons in Mechelen geven wij u alle nodige uitleg over de machines die wij te huur hebben staan.

Ons aanbod aan grondverzetmachines

Als ervaren verhuurcenter weten we hoe belangrijk het is om de correcte grondverzetmachines te huren voor een bouwproject. Wij hebben daarom verschillende types van machines in ons aanbod. Als u op zoek bent naar een graafmachine, kan u bij ons terecht voor een minigraver of een kraan. Verder hebben wij ook verschillende laders en dumpers bij Rentacat nv in Mechelen, zoals:

  • Knikmops
  • Wiellader
  • Rupslader

Heeft u daarnaast nog een breekhamer of compressor nodig voor kleinere werken? Ook dat vindt u bij ons verhuurcenter van graafmachines. Als er een onderdeel kapotgaat tijdens de werkzaamheden, komen wij dit zonder problemen bij u op de werf herstellen.

Huur snel onze bouwmachines

Laat uw bouwproject niet op u wachten en huur vandaag nog de nodige grondverzetmachines bij Rentacat nv. Wanneer u nog meer materialen zoekt, zoals een bouwontvochtiger, kan u altijd contact met ons opnemen. Samen zoeken we dan naar de juiste producten voor uw project. Bel dus zeker op het nummer 0475 61 16 16 of stuur een e-mail naar marc@rentacat.be.