Graafmachine huren voor uw tuin

Meer dan 20 jaar ervaring
Korte en lange tijd huren
Herstelling op werf

Wanneer u een graafmachine wilt huren om in uw tuin te graven, kan u bij ons in Mechelen altijd rekenen op kwaliteitsvolle machines. Dankzij onze jarenlange ervaring helpen wij u bij het kiezen van de juiste machines voor uw tuinwerken. Wij leveren deze graafmachines bovendien tot bij u thuis.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een graafmachine?

Contacteer ons

Huur machines uit ons uitgebreide aanbod

VIND EEN MACHINE

Ons verhuurcenter biedt alles aan van graafmachines tot tuinfrezen. Bij Rentacat nv in Vlaanderen zijn wij dan ook gespecialiseerd in de verhuur van machines voor hoogtewerken, tuinwerken en de bouw. Voor elk project hebben wij de passende materialen. Als u langskomt bij ons in Mechelen geven wij u alle nodige uitleg over de machines die wij te huur hebben staan.

Een kleine graafmachine huren voor in uw tuin

Als ervaren verhuurcenter van bouwmachines kan natuurlijk een graafmachine niet ontbreken. Wanneer u in de tuin bezig bent, kan u het best een kleine graafmachine huren. Zo kan u makkelijk manoeuvreren en aan alle moeilijke plekken geraken om te graven. Wij hebben hiervoor enkele handige minigravers van het merk Bobcat, zoals:

  • Bobcat minigraver 8 ton – type E80
  • Bobcat minigraver K 09
  • Bobcat minigraver C 323
  • Bobcat minigraver X 325
  • Bobcat minigraver X 334
  • Bobcat minigraver X 337

U kan deze graafmachine voor uw tuin huren voor een korte periode van minstens één dag. Ook voor lange periodes kan u bij ons terecht.

Huur bij ons de ideale graafmachine

Weet u al welke graafmachine u graag voor de werken in uw tuin wilt huren bij Rentacat nv in Mechelen? Neem dan zeker contact met ons verhuurcenter op. Dat kan door te bellen naar het nummer 0475 61 16 16 of door een e-mail te sturen naar marc@rentacat.be. Als u nog twijfelt over welk model u wilt huren, geven wij u met veel plezier het nodige advies.