Lifttrucks huren

Meer dan 20 jaar ervaring
Korte en lange tijd huren
Herstelling op werf

Lifttrucks huren gaat makkelijker met onze hulp. Niet elke heftruck is geschikt voor elke ondergrond. Als specialist in de verhuur van bouwmachines helpen wij u verder bij het kiezen van de lifttruck die past bij uw werken. Bij Rentacat nv in Mechelen hebben we al meer dan twintig jaar ervaring en kan u alleen kwaliteitsvolle lifttrucks huren.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een lifttruck?

Contacteer ons

Huur machines uit ons uitgebreide aanbod

VIND EEN MACHINE

Ons verhuurcenter biedt alles aan van graafmachines tot tuinfrezen. Bij Rentacat nv in Vlaanderen zijn wij dan ook gespecialiseerd in de verhuur van machines voor hoogtewerken, tuinwerken en de bouw. Voor elk project hebben wij de passende materialen. Als u langskomt bij ons in Mechelen geven wij u alle nodige uitleg over de machines die wij te huur hebben staan.

Welke lifttrucks kan u huren bij ons?

Er zijn verschillende soorten lifttrucks die u bij Rentacat nv in Mechelen kan huren. Bij ons verhuurcenter hebben we bijvoorbeeld elektrische heftrucks. Deze zijn ideaal voor een effen ondergrond en werken die binnen plaatsvinden. Onze heftrucks op diesel of gas zijn dan weer perfect voor een ondergrond van asfalt of beton. Tenslotte kan u bij ons verhuurcenter van bouwmachines ook 4×4 lifttrucks huren. Deze dieselheftruck rijdt op elk ruw terrein. Als u dus een zanderige of modderige ondergrond heeft op uw werf, huurt u het best deze lifttruck.

Neem contact met ons op voor meer machines

Tijdens bouwwerken moet u waarschijnlijk niet alleen paletten vervoeren met een lifttruck, maar komt een graafmachine ook wel van pas. Wij hebben daarom heel wat andere bouwmachines van topmerken zoals Bobcat. We hebben zelfs een triwals om elke grond plat te walsen. Neem dus zeker snel contact met ons op voor meer informatie over de machines. U kan ons bellen op het nummer 0475 61 16 16 of een e-mail sturen naar marc@rentacat.be.