Bobcat huren

Meer dan 20 jaar ervaring
Korte en lange tijd huren
Herstelling op werf

Als u een bouwmachine van het bekende merk Bobcat wilt huren, bent u bij Rentacat nv in Mechelen op de juiste plaats. Dit topmerk is al vele jaren een vaste waarde in de bouwsector dankzij het grote aanbod aan kwaliteitsvolle machines. In ons verhuurbedrijf kan Bobcat daarom zeker niet ontbreken.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een Bobcat?

Contacteer ons

Huur machines uit ons uitgebreide aanbod

VIND EEN MACHINE

Ons verhuurcenter biedt alles aan van graafmachines tot tuinfrezen. Bij Rentacat nv in Vlaanderen zijn wij dan ook gespecialiseerd in de verhuur van machines voor hoogtewerken, tuinwerken en de bouw. Voor elk project hebben wij de passende materialen. Als u langskomt bij ons in Mechelen geven wij u alle nodige uitleg over de machines die wij te huur hebben staan.

Welke machines van Bobcat kan u bij ons huren?

Welke bouwmachine van Bobcat u het best kan huren, hangt natuurlijk af van de bouwwerken waarmee u bezig bent. Bent u van plan heel wat grond te verplaatsen, dan hebben wij verschillende grondverplaatsers aan te bieden. U kan daarbij kiezen tussen rupsladers en wielladers. Ons verhuurcenter voor bouwmachines heeft daarnaast ook minigravers. Deze machines van Bobcat zijn ideaal om te huren als u met kleine werken bezig bent. Als u na deze graafwerken uw grond terug wilt verdichten, kan u ook altijd een kijkje nemen tussen onze pletwalsen.

Huur uw perfecte bouwmachine

Het huren van machines was nog nooit zo makkelijk als bij Rentacat nv in Mechelen. Wilt u naast een Bobcat bijvoorbeeld een handige knikhoogwerker huren? Neem dan zeker contact met ons op door te bellen naar 0475 61 16 16 of door een e-mail te sturen naar marc@rentacat.be. Wij helpen u snel verder met het zoeken naar de perfecte knikmops of Bobcat.